Pas på ham her…

0
456

Jeg vil aldrig hjælpe nogen igen….. . NOGENSINDE! Jeg er for godhjertet, eller også er jeg for dum….. 😞
I går var det så koldt, at vi tog en mand ind i vores hjem af venlighed i vores hjerter. Vi havde så ondt af ham, staklen stod stiv og frosset ude i kulden, men i morges var han bare forsvundet. Ikke et ord… Ikke engang et farvel eller et tak for at give ham husly.
Det sidste strå?!?! Da jeg opdagede, at han havde tisset på hele køkkengulvet! Det er det “tak” jeg får for at være god ved folk?!?!?!
Nu vil jeg advare mine venner om at passe på denne mand! Han er tung sat, kun har tørklæde på, han har en gulerodslignende næse, to sorte øjne, og hans arme er tynde. Bring ham ikke ind i dit hus! Sikke et rod han lavede på gulvet. 😡

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here